Tita i Manel

Volem que et sentis com a casa...

El Xalet-Refugi Pere Carné és un dels primers enclavaments construïts a la Vall de La Molina, estació d'esquí pionera a l'Estat Espanyol. Des dels seus inicis l'edifici s'ha destinat a oferir a exursionistes i amants de la naturalesa una gran gamma de possibilitats encarades a l'esport i la cultura.

Estem situats a 1490 metres sobre el nivell del mar, al costat de la carretera d'accés a les pistes d'esquí, a només 3 quilòmetres de les estacions de La Molina i a 7 de Masella. Comptem amb una excel·lent connexió desde Barcelona, ja que disposem d'una línia de tren (Linea 3, L'Hospitalet-La Tour de Carol) que facilita l'accés als Pirineu Català Oriental. Donant al viatjer la possibilitat i comoditat per escapar-se de la ciutat. Quan arribeu a la vostra destinació (La Molina), esteu a 10 escassos minuts a peu fins al Xelet-Refugi.

 

Les nostres vistes i entorns a la Vall del Saltaguet són un atractiu per a aquelles persones que gaudeixen de la diversitat del paisatge, ja que, des d'aquí baixen innombrables torrenteres que alimenten el Segre, riu que recorre d'Est a Oest la Vall de La cerdanya. Essent l'alpinisme, la BTT, l'escalada i l'esquí els esports protegonistes de la nostra muntanya.

Us apropem aquest paratge idílic perquè pugueu gaudir veient els colors de la naturalesa en les seves diferents estacions de l'any, de la seva flora, la seva fauna, degustar la gastronomia pròpia de la regió, fer vols amb globus, relaxar-vos en els seus banys termals, de fer pícnics enmig de llocs bucòlics, i un sensfí de rutes a peu o en bicicleta que s'extenen al llarg i ample de la comarca.

 

La nostra intenció és que us sentiu com a casa, cuidant del més petit detall la vostra estada. Oferint-vos un tracte familiar i proper, una bona sel·lecció de música, vins i menjar casolà elaborat amb productes típics de la zona i un toc personalitzat; a banda dels espais que posem a la vostra disposició pensant en cadascú de vosaltres.

 

Us obrim les portes a la nostra llar, perquè junts, compartim una esperiència única i renovadora.

 

 

© 2019 by Xalet Refugi Pere Carné.