top of page
Anabel 2.jpeg

Tita i Manel

Volem que et sentis com a casa...

El Xalet-Refugi Pere Carné és un dels primers enclavaments construïts a la Vall de La Molina, estació d'esquí pionera a l'Estat Espanyol. Des dels seus inicis l'edifici s'ha destinat a oferir a exursionistes i amants de la naturalesa una gran gamma de possibilitats encarades a l'esport i la cultura.

Estem situats a 1490 metres sobre el nivell del mar, al costat de la carretera d'accés a les pistes d'esquí, a només 3 quilòmetres de les estacions de La Molina i a 7 de Masella. Comptem amb una excel·lent connexió desde Barcelona, ja que disposem d'una línia de tren (Linea 3, L'Hospitalet-La Tour de Carol) que facilita l'accés als Pirineu Català Oriental. Donant al viatjer la possibilitat i comoditat per escapar-se de la ciutat. Quan arribeu a la vostra destinació (La Molina), esteu a 10 minuts a peu fins al Xelet-Refugi.

 

La nostra intenció és que us sentiu com a casa, cuidant del més petit detall la vostra estada. Oferint-vos un tracte familiar i proper, una bona sel·lecció de música, vins i menjar casolà elaborat amb productes típics de la zona i un toc personalitzat; a banda dels espais que posem a la vostra disposició pensant en cadascú de vosaltres.

 

Us obrim les portes a la nostra llar, perquè junts, compartim una esperiència única i renovadora.

Aqui us presentem les normes de la nostra casa:

  • Check in 4:00 PM - Check out 11:00 AM

  • Horari tancament de casa 11:30 PM - 08:00 AM (no hi ha consergeria).

  • Horari d'esmorzars: a partir de les 08:00 AM fins les 09:00 AM, confirmar a l'hora de check in.

  • No acceptem mascotes

  • No es permet fumar dins de casa

I sobretot tenir en compte que no arribes a un hotel, és un refugi de muntanya, la nostra i la vostra casa.

 

 

bottom of page